Frequently Answered Questions and answers

Hvordan booker jeg? Kan jeg bare møte opp?

Da vi ikke er tilstede i lokalene hele tiden er hovedregelen er at bookinger må gjøres minst 2 timer på forhånd. Det er også mulig å ringe og forhøre deg om det er mulig å komme på kortere varsel.

Hva vil skje når vi ankommer?

Først ankommer du og blir ønsket velkommen av våre smilende ansatte :)
Så blir du bedt om å plassere dine personlige effekter som mobiltelefoner, vesker og liknende i et skap så lenge spillet varer. Du har ikke lov å medbringe mobiltelefoner, nøkler utenfra, alkohol eller rusmidler inn i rommene våre. Pass på å ta vare på nøkkelen til skapet ditt! Så vil vi forklare deg reglene på spillet, hvordan du kontakter oss for å få hint og det generelle målet med spillet du har valgt.
Hvis du har booket avtalen klokken 10:00, så møt opp klokken 10:00. Spillet begynner klokken 10:10-10:15.

Er det skummelt?

Rommene The Haunting og Experiment X-33 har 16 års aldersgrense og er laget for å være skummelt. Rommet Escape The Gallows er mørkt og har litt ubehagelige «fengselslyder», men det er ingenting i rommet som er laget for å skremme.

Er dette passende for mine barn?

Escape Room er veldig morsomt for både voksne og barn i alle aldre. Oppgavene er laget for å være utfordrende for voksne, og vil ofte være for krevende for barn å løse alene. Barn under 14 år må ha med seg voksne inn i rommet, mens barn mellom 14 og 16 år kun kan spille med foreldres samtykke. Barn under 10 år er gratis ved minst to betalende per gruppe. Barn mellom 10 og 16 år får 10% rabatt. eXperiment X-33 og The Haunting har 16 års aldersgrense og passer ikke for barn.

Kan bookingen endres eller avbestilles?

Bookingen kan endres eller avbestilles inntil 12 timer før booket tidspunkt, avbestilles den etter fristen må den betales i sin helhet. Du vil ha mottatt en mail som bekrefter din booking. I den eposten vil du se en link du kan trykke på for å kansellere/avbestille din avtale. Trykk på den så er avtalen kansellert. Ta kontakt med oss på epost eller telefon for å endre bookingen.

Vi er seks stykker, kan vi være seks stykker?

For at alle skal få nok å gjøre og ha det moro er det dessverre ikke mulig å være flere enn fem deltakere i hvert rom. Dere kan i så tilfelle booke flere rom og dele dere i grupper.

Hvilke språk kan vi spille på?

Alle våre spill kan spilles på både norsk og engelsk.

Hva er reglene med tanke på alkohol?

Vi har ikke alkoholservering og det er ikke tillatt å nyte alkohol eller andre rusmidler i våre lokaler. Dersom noen av deltagerne er synlig berusede vil de nektes adgang til spillrommet, men må likevel betale.

Jeg har spesielle behov, kan jeg fortsatt spille?

-Klaustroforbi: Det finnes panikknapper i alle rom. Dersom du er svært ukomfortabel kan du forlate rommet mens dine venner spiller videre. Om du ønsker å prøve igjen så kan vi slippe deg inn til dem igjen. Du må fortsatt betale for til deltakelse. Vi setter pris på å få beskjed på forhånd dersom noen i gruppen har klaustrofobi. Rommet Cold war espionage vil være det beste valget dersom noen har sterk klaustrofobi, dette rommet er stort og hyggelig og døren er ikke låst under spillet.

-Handikapp: Dessverre er det kun rommet Cold War Espionage som egner seg for rullestolbrukere. OBS! Døren er kun 80 cm bred og kun smale, manuelle rullestoller kan komme inn. For andre handikapp, så avhenger det litt av hvilket handikapp du har. Superhørsel er ikke totalt nødvendig, men en absolutt fordel. I Escape The Gallows bør man ha relativt godt syn. Eventuelt kan du forhøre om muligheten til å medbringe en ledsager.

-Hjerteproblemer: Rommet eXperiment X-33 anbefales ikke for personer med hjerteproblemer. Dette er grunnet høye lyder og annet som gjør at man lett kvepper en del. The Haunting er også laget for å være skummelt, og kan være upassende for personer med hjerteproblemer.
For andre sykdommer eller spesielle behov, ta kontakt med oss på telefon eller epost.

Har dere studentpris?

Vi har studentpris på 10% på "per person"-prisen til alle som fremviser et gyldig studentbevis fra et norsk universitet eller en videregående skole. Studentbeviset må være gyldig og ha et bilde for identifikasjon. For eksempel, hvis en person på en fem-personersgruppe har studentbevis, og de fire andre ikke har så betaler denne personen studentpris og de andre fast personpris.

Escape Room Kristiansand AS
Festningsgata 52
4614 Kristiansand S
Escape Room Kristiansand AS
Kirkegata 62
4610 Kristiansand S