Gaven til den som har alt!

Vi selger gavekort til våre spill. Du kan kjøpe gavekort for et valgfritt beløp opptil 1750NOK! Du har mulighet til å få gavekortet tilsendt i posten, eller tilsendt på epost for å skrive det ut hjemme. Du kan også avtale henting av fysisk gavekort, og hente det i vår åpningstid.

  1. Elektronisk gavekort:
    Du kan bestille et elektronisk gavekort i skjemaet til høyre. Kryss av for "skriv ut gavekortet selv", og fyll ut resten av skjemaet. Vi vil sende ditt elektroniske gavekort til din epostadresse innen 24 timer.

  2. Fysisk gavekort tilsendt i posten.
    Du kan bestille et fysisk gavekort sendt i posten. Dette kan, som det elektroniske gavekortet være på valgfritt beløp. Fyll ut skjemaet til høyre, og kryss av for "Få tilsendt i posten". Du vil motta en bekreftelse på at ditt gavekort er sendt innen 24 timer.

  3. Hente gavekort i våre lokaler:
    Du kan hente et fysisk gavekort i våre lokaler. Ring og avtal hentetidspunkt på enten epost contact@escapekristiansand.no eller på telefon 45817981. Vi er kun til stede i våre lokaler i forbindelse med booking, og du må derfor avtale tidspunkt for henting.