Arranger ditt event hos
nummer #1 i Kristiansand!

Vi er Kristiansands mest populære fornøyelsesaktivitet, og kan skreddersy eventopplegg for store grupper.
Siden oppstarten i 2015 har vi vært den foretrukne destinasjon for teambuilding, utdrikningslag, vennefest, blåtur eller jobbmøter.

Teambuilding


Escape Room passer perfekt som teambuildingsaktivitet - både før sommerfesten, julebordet, jobbtur eller som bare gøy aktivitet før et salgsmøte.
Enkelte av våre samarbeidspartnere kan tilby møterom med kapasitet på opptil 22 personer, og dere kan derfor fint kombinere jobbmøte med bespisning og teambuilding i forkant eller etterkant av møtet!

Utdrikningslag


Kickstart utdrikningslaget med et besøk i et av våre unike, og spennende Escape Rooms! Etter å ha spilt kan dere ta turen til en av byens restauranter. Våre samarbeidspartnere tilbyr ypperlig mat og morsomme aktiviteter som f. eks. shuffleboard, vinsmaking, ølsmaking og andre spill.
Vi kan skreddersy utdrikningslag med flere aktiviteter som blir et event dere sent glemmer!

Moro med venner og familie!


Ta med din bedre halvdel, foreningen, familien eller vennegjeng på en uforglemmelig kveld med Escape Room og nyt en bedre middag etterpå! Vi samarbeider med flere restauranter i Kristiansand sentrum, som tilbyr et hav av forskjellig mat fra ulike verdensdeler. Hos oss får dere 20% rabatt på mat og drikke. Kickstart en hyggelig helaften i Kristiansand by med et besøk hos oss!

La oss skreddersy ditt arrangement!

La festen starte hos oss, og fortsette hos en av våre samarbeidspartnere!
Hos våre samarbeidspartnere får dere 20% rabatt på mat og drikke i for- eller etterkant av bookingen hos oss! Vi kan også hjelpe dere å sette sammen et event med flere ulike aktiviteter!

Vi kan ta imot opptil 30 personer samtidig - fordelt på våre to avdelinger

For å booke et spennende event kan du enten kontakte oss per epost på contact@escapekristiansand.no eller på telefon 45 81 79 81. Se våre samarbeidspartnere, og hva de tilbyr under!

(Gjelder kun en regning hos hver av restaurantene under. Dere må betale samlet, men restaurantene kan dele opp regningen. Bookingbekreftelse må fremvises. Rabatten gjelder kun samme dag som bookingen!)

Shuffleboard
Ølsmaking
Fotball & Sport
Vinsmaking
Brettspill og raffle
Møterom
(kapasitet)

(20 pers)

(Flere rom)

(22 pers)
Quiz
Escape Room Kristiansand AS
Festningsgata 52
4614 Kristiansand S
Escape Room Kristiansand AS
Kirkegata 6
4610 Kristiansand S